pátek 3. ledna 2014

Osobní reklama Aleny Přikrylové

(na motivy NeuroRE-STAR Kamila Novotného)


Jsem svobodomyslná žena se srdcem muže. Dokážu věci vnímat z obou pohledů – ze ženského i mužského a proto jsem velice tolerantní a chápavá. Lidé ke mně často chodí pro radu a já jim ráda pomáhám. Svobodomyslnost se odráží i v touze cestovat a poznávat nové lidi. Nejraději bych toto absolvovala na koni, miluju jízdu na koni.
Všeobecně ráda pomáhám,  nějakým způsobem mě to činí šťastnou. Dokážu dokonce poznat, kdo pomoc opravdu potřebuje a kdo si na chudáka pouze hraje, neboli nenechám si srát na hlavu

Jsem hudební skladatelka, složila jsem několik písní na kytaru a další písně na klavír, zpívám, hraju na flétnu, na kytaru, na klavír a naše kapela Dobrý Den byla svého času na vzestupu. Dělali jsme předkapelu i Vypsané Fixe.
Tři své písně jsem nahrála a vložila na webové stránky soundcloud.
Jsem nekonečně kreativní, baví mě vytvářet webové stránky, kreslit, psát, malovat, zpívat a vytvářet lidem zábavu. Píšu básně a začala jsem trošku psát i prózu. Píšu texty k vlastním písním.

Jsem velice úsporná žena, abych věčně neutrácela za kadeřníky, naučila jsem se ostříhat se sama. Stříhám tak i jiné lidi, když chtějí ušetřit. Nechodím na manikůru ani do jiných salónů, věřím ve vnitřní krásu člověka. Nejsem ani konzumním typem člověka, který potřebuje mít nejnovější model šatů nebo elektroniky, vystačím si s tím, co funguje.

Neplýtvám ale ani svojí životní energií. Mám jedinečný dar. Poznám, kdo dává a bere a kdo jenom dává a nebo jenom bere. Když mě někdo vysává jak komár, okamžitě ho opouštím a neplýtvám další energií na to, abych zjišťovala, proč se tak chová nebo abych čekala, zda se nezačne chovat jinak.

Jsem ze zásady originální. Když něco takzvaně “frčí“ nebo “letí“ okamžitě se od toho distancuju co možná nejdál, protože nejsem ovečka v davu, ale osobnost, která si dokáže sama najít svůj styl a ví, co je pro ni dobré proto, že na to životem přišla sama a ne proto, že jí to řekla baba z reklamy.

Pokud jsem o něčem přesvědčena, dokážu přesvědčit i většinu ostatních. Například pokud mě naplňuje a baví moje práce, dokážu se pro ni tak nadchnout, že to zaměstnavateli například zvedne obrat, protože dokážu upoutat potencionální zákazníky svým nadšeným a upřímným projevem.

Mám smysl pro humor a dokážu si dělat legraci sama ze sebe. Vůbec mi nevadí, když se někde zesměšním, směju se taky, neumím se urazit, život je moc krátký na to, abychom se v něm zbytečně trápili pro hlouposti.

Jsem absolutně nekonfliktní a mírumilovný tvor. Vyhýbám se hádkám a nikdy je nevyvolávám. Vždy, když se někdo chce začít hádat, snažím se konverzaci ukončit nějakým kompromisem, nebo když mě to nepoškodí, přistoupím klidně i na jeho stranu. Ostatně většinou se jedná o blbosti, na kterých tak moc nesejde a moudřejší ustoupí.

Very important source: http://synchromysl.blogspot.cz/2013/10/neurore-star-budte-neurore-star.html

Žádné komentáře:

Okomentovat